Υλικά:

• 500 γρ μικρές πατάτες με τη φλούδα

• 4 λεπτά μοσχαρίσια φιλετάκια
• 150 γρ PHILADELPHIA
• 8 άγρια σπαράγγια
• 40 γρ κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
• 40 γρ πράσινη πιπεριά σε λωρίδες
• 1 μικρό καρότο σε μακρόστενα κομμάτια
• 50 γρ κολοκυθάκια
• 1 μικρό κρεμμυδάκι
• 2 έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
• φύλλα δάφνης
• αλάτι και μαύρο πιπέρι
• σπάγκος για να δέσετε τα φιλέτα

Εκτέλεση:

• Βάζετε στη φωτιά μια κατσαρόλα με νερό και προσθέτετε τις πατάτες, το αλάτι και τη δάφνη. Από τη στιγμή που θα αρχίσουν να βράζουν, τα αφήνετε για ακόμη 20 λεπτά…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr