Απολαύστε γευστική σαλάτα με παντζάρι και φέτα. Μάθετε το πώς στη συνταγή που ακολουθεί.
Υλικά
2 παντζάρια
Μισή κούπα χοντροτριμμένη φέτα
1 μαρούλι ή άισμπεργκ
3 κουταλιές χοντροκομμένα καρύδια
2 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο
2 κουταλιές χυμό πορτοκαλιού
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι μέλι
Αλάτι
Πιπέρι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα παντζάρια για 40 λεπτά και μόλις είναι έτοιμα τα αφήνουμε να κρυώσουν για να τα κόψουμε σε κύβους.
- Κόβουμε σε λωρίδες το μαρούλι ή το άισμπεργκ και το βάζουμε σε σαλατιέρα. Από πάνω ρίχνουμε το παντζάρι, το καρύδι και την φέτα.
- Χτυπάμε μαζί το ελαιόλαδο, το μέλι, τον χυμό πορτοκαλιού, το ξύδι και το αλατοπίπερο και περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα.
Πηγή: govastileto.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης