Για τη ζύμη:

• 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 150 γρ. Βιτάμ κλασικό παγωμένο
• 1 αβγό ή 2 κρόκοι αβγών
• 1 πρέζα αλάτι
• 1/2 κ.γ. ζάχαρη
• Βιτάμ για το άλειμμα του ταψιού

Για τη σοκολάτα:

• 100 γρ. κουβερτούρα
• 150 γρ. γάλα
• 1 βανίλια
• 20 γρ. Βιτάμ κλασικό
• 1 σφηνάκι ρούμι

Για τις μπανάνες:

• 4 μπανάνες
• 50 γρ. Βιτάμ
• 75 γρ. καστανή ζάχαρη
• 2 ξυλάκια κανέλα
• χυμό από 1 πορτοκάλι
• λιωμένο Βιτάμ για την ταρτιέρα

Για τη ζύμη:
1. Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη και σχηματίζουμε στη μέση μια λακκουβίτσα.
2. Ρίχνουμε το Βιτάμ κομμένο σε μικρά κυβάκια και ζυμώνουμε με γρήγορες κινήσεις μέχρι να πάρουμε μια τριφτή ζύμη σαν χοντρά ψίχουλα. (Αν δυσκολευόμαστε προσθέτουμε 2 κ.σ. παγωμένο νερό.).

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr