Αδύναμα μαλλιά που «σπάνε» σε κάθε χτένισμα και σας εγκαταλείπουν μέρα με τη μέρα; Τα αδύναμα μαλλιά αποτελούν ένα «αθόρυβο» πρόβλημα υγείας που χτυπά την πόρτα σε όλο και περισσότερους ανθρώπους. Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν πολλές καθημερινές μας συνήθειες που παρά τον «αθώο» τους χαρακτήρα, αποδυναμώνουν και καταστρέφουν την τρίχα.

Σε ποιους παράγοντες οφείλεται όμως η κατάσταση αυτή; Υπάρχουν καθημερινές συνήθειες που επηρεάζουν την ποιότητα της τρίχας;
Διαβάστε τους κυριότερους λόγους που προκαλούν αδυναμία στα μαλλιά, εντοπίστε τι μπορεί να ευθύνεται στην περίπτωσή σας και αντιμετωπίστε το πρόβλημα κατάλληλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Styling μαλλιών: Αναμφίβολα, το σεσουάρ και οι πρέσες μπορούν να προσφέρουν ένα όμορφο χτένισμα, προκαλούν όμως σοβαρή φθορά στις άκρες των μαλλιών. Η θερμότητα που χρησιμοποιείται επηρεάζει τη σύσταση της τρίχας, κάνοντάς την πιο εύθραυστη και λεπτή. Ακόμη και τα προϊόντα styling όπως η λακ ή ο πηλός επιβαρύνουν την ανάπτυξη και την ποιότητα της τρίχας.
Είναι σημαντικό, λοιπόν, να φροντίζετε για την κατάλληλη προστασία των μαλλιών σας, θωρακίζοντάς τα ενάντια στη θερμότητα. Προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε συσκευές styling σε χαμηλές θερμοκρασίες, καθώς και να εφαρμόζετε ειδικά προστατευτικά λαδάκια πριν τη χρήση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης