Υπάρχουν πολλοί παράγοντες οι οποίοι σχετίζονται με την υγεία της καρδιάς, η διατροφή είναι ο πιο σημαντικός από αυτούς. Μάθετε πώς οι παρακάτω τροφές, μπορεί να σας βοηθήσουν να μειώσετε τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων.

Δημητριακά ολικής αλέσεως. Όσοι τρώνε άφθονα δημητριακά ολικής αλέσεως, τείνουν να είναι πιο λεπτοί και έχουν χαμηλότερο κίνδυνο καρδιακής νόσου, από εκείνους που δεν καταναλώνουν τροφές ολικής άλεσης…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης