Την καλύτερη αποκατάσταση μετά την προπόνηση την κάνει το σοκολατούχο. Όμως, υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν ή πρέπει να μείνουν μακριά από το αγελαδινό γάλα. Και ευτυχώς υπάρχουν υποκατάστατα γάλακτος και εναλλακτικές, αν και αυτές διαφέρουν στα θρεπτικά συστατικά, στο χρώμα, στη γεύση και στην υφή.

Το γάλα από κάσιους είναι πιο κρεμώδες και πιο ήπιο στη γεύση του, ενώ δεν χρειάζεται να το στραγγίξεις απαραίτητα, όπως συμβαίνει με το γάλα αμυγδάλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, είναι τέλειο για μια vegan διατροφή χωρίς γαλακτοκομικά και λακτόζη.

Υλικά:

1 κούπα ανάλατα κάσιους μουλιασμένα στο νερό από το βράδυ
4 κούπες νερό
1-2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου ή μέλι
1 κ.σ. βανίλια
λίγο αλάτι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης