Όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και στη διατροφή, οι μικρές αλλαγές είναι που κάνουν τη διαφορά. Ξεκινάμε από τα απλά για να φτάσουμε στο σημείο να μη θέλουμε με τίποτα να βάλουμε junk food στο στόμα μας (εντάξει, ίσως και να υπερβάλλω).

Η αρχή όμως για τη μείωση της ζάχαρης μπορεί να γίνει μέσα από την καθημερινή συνήθειά σου. Τον καφέ. Είτε ανάβεις τη μηχανή του espresso στο σπίτι σου (αχ αυτή η μυρωδιά) είτε πετάγεσαι στο coffee shop απέναντι από τη δουλειά, η πολλή ζάχαρη είναι περιττή και το ξέρεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι εγώ το ήξερα βαθιά μέσα μου όταν ζητούσα πάντα γλυκό καφέ και έβλεπα τις κουταλιές ζάχαρη που ισοδυναμούσαν με συνταγή για γαλακτομπούρεκο. Γιατί το έκανα αυτό στον εαυτό μου;

Αν συνυπολογίσεις και τη ζάχαρη σε ένα γλυκό που όλο και κάπου θα φας ή τη ζάχαρη που υπάρχει (εκ των πραγμάτων) στο φαγητό και τα φρούτα, σκέψου πόση ζάχαρη μπαίνει στον οργανισμό σου επειδή δεν αντέχεις την πικρίλα του καφέ.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης