Το σωστό νούμερο του σουτιέν είναι πολύ σημαντικό για την υγεία μιας γυναίκας, γιατί διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας. Πολλές μπορεί να σκέφτεστε τώρα ότι φοράτε ακόμα το σουτιέν που φορούσατε στα 16 σας ή επιλέγετε σουτιέν επειδή σας αρέσει το χρώμα του αλλά δεν εφαρμόζει όπως θα έπρεπε.

Οι κίνδυνοι που μπορεί να κρύβει ένα λάθος σουτιέν ‘ομως είναι πολλοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα είναι αυτό που προκαλούν τα σουτιέν που έχουν μικρές θήκες (cups) και χαλαρές τιράντες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώθετε πόνο στην πλάτη αφού οι ώμοι επωμίζονται το βάρους του στήθους.

Θα πρέπει να επιλέγουμε σωστό νούμερο σουτιέν για να μην επιβαρύνουμε την πλάτη αλλά και για να μην…καμπουριάσουμε!

Και οι πονοκέφαλοι όμως είναι δικαιολογημένοι όταν φοράτε μικρό σουτιέν ή οι τιράντες είναι πολύ σφιχτές. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν επιβαρύνετε η πλάτη μπορεί να προκληθούν πόνοι και στο στομάχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη ένα πολύ στενό σουτιέν μπορεί να πληγιάσει το δέρμα σας στα πλάγια του στήθους. Αυτό μπορεί να συμβεί σε όσες έχουν μεγάλο στήθος και επιλέγουν μικρότερο νούμερο σουτιέν από αυτό που πρέπει.

Και μην ξεχνάτε ότι το σουτιέν το φοράμε για να στηρίζουμε το στήθος μας. Όταν ψωνίζετε σουτιέν διαλέξτε το σωστό νούμερο και όχι σχέδιο και χρώμα.

Αν παρατηρήσετε τα παρακάτω σημαίνει ότι φοράτε λάθος σουτιέν. 

· Όταν το κάτω μέρος του σουτιέν δεν καλύπτει όλο το στήθος. Για να είστε σίγουρες φορέστε το και σηκώστε τα χέρια ψηλά. Δεν θα πρέπει να σας σφίγγει ούτε να φύγει από τη θέση του. 

· Όταν οι τιράντες σας σφίγγουν, που θα πρέπει να τις ρυθμίσετε σωστά. 

· Όταν φοράτε τα ίδια σουτιέν πολλά χρόνια.

Γι’ αυτό μην περιμένετε να δείτε το στήθος σας να πέφτει, αγοράστε το σωστό σουτιέν!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης