Έρευνα: Οι πιπεριές τσίλι μειώνουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου από έμφραγμα ή εγκεφαλικό

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020, 13:27
Έρευνα: Οι πιπεριές τσίλι μειώνουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου από έμφραγμα ή εγκεφαλικό

Η συχνή κατανάλωση των καυτερών πιπεριών τσίλι συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο για πρόωρο θάνατο από καρδιά ή εγκεφαλικό, σύμφωνα με μια νέα ιταλική επιστημονική έρευνα…

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020, 13:47