Πάντα πιστεύαμε ότι ένα τρόφιμο είναι καλύτερο όταν είναι στην πιο φυσική του μορφή. Μέσα από πρόσφατες έρευνες το γεγονός αυτό αποδεικνύεται περίτρανα.

Γιατί να προτιμήσω τα πλήρη γαλακτοκομικά προϊόντα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Γιατί μία πρόσφατη ανασκόπηση που δημοσιεύθηκε στο «European Journal of Nutrition» για το γαλακτοκομικό λίπος συμπέρανε ότι οι άνθρωποι που τρώνε πλήρη σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα δεν είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν διαβήτη τύπου 2 και καρδιαγγειακή νόσο από αυτούς που καταναλώνουν άπαχα.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης