Είστε από τους τύπους που θεωρούν την παραλία «ιερό» τόπο χαλάρωσης; ΟΚ, έχετε δίκιο αλλά να ξέρετε ότι εκτός από διάβασμα περιοδικών, επαλείψεις με αντηλιακό και κατάποση φρουτοχυμών, η πλαζ αποτελεί ιδανική τοποθεσία και για γυμναστική.

Για να βελτιώσετε, λοιπόν, τη φυσική σας κατάσταση και να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να ανταπεξέλθει το χειμώνα, σηκωθείτε από την ξαπλώστρα και πιάστε δουλειά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταρχήν μπείτε στο νερό κι αρχίστε να κολυμπάτε. Η θάλασσα δεν είναι μόνο για να βρεχόμαστε. Το κολύμπι γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες, ενώ η αίσθηση της ελευθερίας που μας δίνει βελτιώνει την ψυχολογία μας.

Αν σας φαίνεται βαρετό, βουτήξτε στο νερό με την παρέα σας και μία μπάλα. Το water polo μεταξύ αρχαρίων αποτελεί εξαιρετική γυμναστική για αυτούς που παίζουν και πηγή διασκέδασης για όσους παρακολουθούν. Επίσης, δοκιμάστε να παίξετε ρακέτες που γυμνάζουν πόδια και κοιλιακούς. Τέλος, αν είστε λάτρης της περιπέτειας τολμήστε να κάνετε θαλάσσιο σκι. Μπορεί να ταλαιπωρηθείτε λίγο παραπάνω, ωστόσο αν επιμείνετε έχετε πολλές πιθανότητες να αποκτήσετε πέτρινους κοιλιακούς και ραχιαίους, καθώς και πόδια που δε θα σας προδώσουν ποτέ.  

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης