Οι περισσότεροι άνθρωποι λατρεύουν τον ήλιο, και ειδικά το μπρούτζινο χρώμα που προσφέρει στην επιδερμίδα τους, σίγουρα όμως μετά τη συγκλονιστική φωτογραφία που έφεραν στη δημοσιότητα οι ειδικοί, πολλοί θα αλλάξουν γνώμη.

Η σοκαριστική εικόνα, δείχνει τις καταστροφικές συνέπειες που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο καθώς και η συστηματική χρήση solarium. Η φωτογραφία ανήκει στην 30χρονη(!) Kelly Hughes, η οποία έκανε ηλιοθεραπεία και solarium για 14 συνεχόμενα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αισθητική ζημιά που προκλήθηκε δεν είναι ορατή επιφανειακά, και σε καμία περίπτωση δεν προδίδει ότι στο εσωτερικό του έχει τέτοια τεράστια βλάβη. Η λήψη της φωτογραφίας έγινε από έναν πρωτοποριακό σαρωτή δέρματος UV που εμφανίζει με πλήρη λεπτομέρεια την ακραία ζημιά που έχει προκληθεί εσωτερικά.

Οι ειδικοί ελπίζουν ότι η εκστρατεία τους, θα βοηθήσει τους ανθρώπους να κατανοήσουν τους κινδύνους που βλάπτουν το DNA του δέρματος και πολλές φορές μπορεί να οδηγήσουν και σε καρκίνο του δέρματος.

Ο ερευνητής και Dr Askari Townshend οποίος έκανε την εξέταση της 30χρονης δήλωσε πως οι πιθανότητες που έχει η Kelly για την εκδήλωση καρκίνου του δέρματος σε σχέση με άλλα άτομα, είναι κατά 50% μεγαλύτερη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαρία Σινιώρη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης