Η Μαρία Κορινθίου έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι. Ακόμη και αν βρίσκετε τον χαρακτηρισμό υπερβολικό, δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα.

Παρ’ όλα αυτά, όταν έμεινε έγκυος, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό και, όπως η ίδια ομολόγησε, πήρε 20 κιλά σε εννέα μήνες. Όμως σε λίγους μήνες κατάφερε να τα χάσει και να επαναφέρει τη σιλουέτα της στην προηγούμενη κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοδελίδα shape.gr , δεν στερήθηκε τίποτε και απλώς είχε την τύχη να αλλάξει ο μεταβολισμός της. «Δεν έκανα κάποια συγκεκριμένη προσπάθεια για να αδυνατίσω, είχα την τύχη να αλλάξει ο μεταβολισμός μου. Ουσιαστικά δεν στερήθηκα τίποτα. Είχα λιγότερη όρεξη για φαγητό, οι ανάγκες του παιδιού μου αποσπούσαν την προσοχή. Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της λοχείας έχασα 11 από τα 20 κιλά που είχα πάρει στην εγκυμοσύνη και τα υπόλοιπα 9 τα έχασα σταδιακά από τον Νοέμβριο που γέννησα μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο, τρώγοντας φρούτα, λαχανικά και πολλές σαλάτες. Πάντως, δε σου κρύβω ότι ακόμη κι εγώ ξαφνιάστηκα που κατάφερα να επανέλθω τόσο σύντομα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Με τα κιλά της εγκυμοσύνης ένιωθα ανασφάλεια, γιατί ο σωματότυπός μου είναι σχετικά “δύσκολος” σε θέματα απώλειας βάρους».

Τώρα το κατά πόσο στερήθηκε ή όχι η Μαρία Κορινθίου κατά τη διάρκεια της διατροφής που έκανε για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, κρίνετέ το μόνες, αφού διαβάσετε το «πλούσιο και γεμάτο» διαιτολόγιο της γνωστής ηθοποιού.

Πρωινό: Χυμός πορτοκάλι και καφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεσημεριανό :Πλούσια πράσινη σαλάτα (λάχανο ή παντζάρια).

Απογευματινό :Ανάλατα αμύγδαλα και καρύδια ή μανταρίνια.

Βραδινό: Σαλάτα με τόνο ή με κοτόπουλο και καλαμπόκι. Σπανακόρυζο ή φακές ή γιουβέτσι. Σπανιότερα πατάτες με μπιφτέκια.

Τώρα, αν πιστεύετε ότι με αυτό δεν θα τα καταφέρετε να αδυνατίσετε, μπορείτε να αφαιρέσετε κάτι από το πλούσιο μενού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης