Οι δουλειές του σπιτιού ενάντια στο δέρμα του προσώπου. Όταν κάνετε δουλειές στο σπίτι ένα μεγάλο μέρος της σκόνης αλλά και των καθαριστικών επικάθεται στο δέρμα σας. Το νοιώθετε στα χέρια σας γι’ αυτό και τα πλένετε καλά. Το νοιώθετε και στα μαλλιά σας γι’ αυτό και πολλές φορές λούζεστε μετά τις δουλειές και το νοιώθετε όμως και στο πρόσωπό σας.

Μπορεί να μην αισθάνεστε το δέρμα σας βρώμικο όμως τα σωματίδια της σκόνης κλείνουν τους πόρους του δέρματός σας και δεν το αφήνουν να αναπνέει. Επιτακτική, λοιπόν, η ανάγκη του καλού καθαρισμού του προσώπου μετά τις δουλειές του σπιτιού. Χρησιμοποιείστε το καθαριστικό προϊόν (ντεμακιγιάζ) της επιλογή σας προσπαθώντας να αποφύγετε τα σαπούνια, τους αφρούς ή τα gel, που θα αφυδατώσουν το δέρμα σας ακόμα περισσότερο. Ωφέλιμη είναι και η χρήση λοσιόν που θα αφαιρέσει όλα τα υπολείμματα σκόνης και ντεμακιγιάζ για μια πεντακάθαρη επιδερμίδα. Τελειώστε με αρκετή ποσότητα ενυδατικής κρέμας προσώπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι καθημερινές δουλειές του σπιτιού και ειδικά όσες αφορούν στη χρήση νερού και απορρυπαντικών αφυδατώνουν και ξηραίνουν τα χέρια. Είναι, λοιπό, απαραίτητο να τα προστατεύετε καθημερινά. Προστατέψτε τα χέρια σας με ειδικά γάντια όταν κάνετε τις δουλειές του σπιτιού αλλά και επουλώστε τα «τραύματα» της αφυδάτωσης μετά από αυτές , με μια ειδική κρέμα για τα χέρια. Χρησιμοποιείστε την σε καθημερινή βάση και θα διαπιστώσετε μεγάλη διαφορά στην υφή και την όψη των χεριών σας.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης