Γυρνάμε κουρασμένες στο σπίτι μετά από πολλές ώρες δουλειάς, ορθοστασίας και στρες. Τι είναι το πρώτο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε; Μα φυσικά ένα ζεστό μπάνιο για να μας χαλαρώσει και να πάρει όλη την ένταση και εξάντληση από το κορμί μας.

Το μπάνιο θα πρέπει να ειναι μία τελετή στον εαυτό μας αφού είναι μοναδικό και μας ξεκουράζει. Δεν είναι αρκετό ένα γρήγορο ντους που μπορεί ναι μεν να νιώθουμε ότι έχουμε καθαρίσει από τον βρώμικο αέρα της ημέρας αλλά δεν μας έχει χαλαρώσει όσο πρέπει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφεθείτε στο νερό και κάντε κινήσεις μασάζ με ένα μαλακό σφουγγάρι και ένα μυρωδάτο αφρόλουτρο ή σαπούνι της επιλογής σας. Υπάρχουν τόσα αρώματα που σίγουρα κάποιο θα ερωτευτείτε. Αφιερώστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια του χρόνου μέσα στην μπανιέρα σας. Γεμίστε την με αιθέρια έλαια, ξαπλώστε και ονειρευτείτε. Πραγματική ευεξία.

Το μπάνιο εκτός από την χαλάρωση και την αίσθηση φρεσκάδας στον οργανισμό μας, κάνει πολύ καλό στο δέρμα αφού το ανανεώνει και το καθαρίζει. Ανοίγει όλες τις αισθήσεις σας και σας απογειώνει…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθαρίστε καλά το σώμα σας και σκουπιστείτε ταμποναριστά. Στη συνέχεια απλώστε μία ενυδατική κρέμα. Είναι ιδανικό για όσες έχετε αυπνίες. Θα σας χαλαρώσει τόσο που θα αποκοιμηθείτε αμέσως… Όνειρα γλυκά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης