Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει τα «μυστικά» ομορφιάς της

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013, 17:25
Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει τα «μυστικά» ομορφιάς της
Η Σίσσυ Χρηστίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε μεταξύ άλλων για το πώς πήρε την απόφαση να βάψει ξανά κόκκινα τα μαλλιά της, αλλά και πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης.

«Μετά το μωρό ήθελα να κάνω μια αλλαγή για να ανανεωθώ» λέει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και τονίζει: «Το συγκεκριμένο ξανθό που έκανα την περίοδο που ήμουν στο Μες στην Καλή Χαρά δεν μου πήγαινε. Ήταν πολύ ανοιχτή η ρίζα και πολύ ζεστή η απόχρωση. Πιστεύω πως μου πηγαίνουν οι πιο ψυχρές αποχρώσεις του ξανθού και η πιο ombre εκδοχή του».

Όσο για το δέρμα της λέει: «Δεν πηγαίνω σε αισθητικούς, αλλά στο δερματολόγο μου. Το καλοκαίρι, για παράδειγμα, εμφανίστηκαν κάποιες πανάδες λόγω της εγκυμοσύνης και κάναμε αμέσως μερικά πίλινγκ και εξαφανίστηκαν».

Όσο για τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και πως τα έχασε λέει: «Στη δεύτερη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά. Στον Φίλιππο είχα πάρει 40! Δεν είμαι από αυτές τις γυναίκες που στην εγκυμοσύνη παίρνουν μόνο 8 κιλά. Μετά αγωνίζομαι για να χάσω το βάρος, είναι η αλήθεια, αλλά στην εγκυμοσύνη είμαι χαλαρή. Τρώω σωστά, γιατί, όταν είμαι έγκυος, το παιδί τρέφεται με ό,τι τρέφομαι κι εγώ. Όμως τρώω όσο θέλω, δεν καταπιέζομαι. Και τώρα κάνω μια προσεκτική διατροφή, χωρίς στερήσεις. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, μου πήρε δέκα μήνες να επανέλθω στο βάρος μου. Δεν σκοπεύω να κάνω δίαιτες-εξπρές για να εξαφανίσω 25 κιλά».

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto...

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013, 17:28