Αν σας αρέσει το ψάρι σε αλουμινόχαρτο ή κάθε άλλο παρόμοιο πιάτο, είναι καλύτερα να προτιμήστε τη λαδόκολλα, γιατί το να τυλίξουμε την τροφή σε αλουμινόχαρτο μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επιβλαβές.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η επιστήμονας Ghada Bassioni του Πανεπιστημίου Ain Shams του Καϊρου. Σε ένα άρθρο στο σάιτ The Conversation, η ειδικός εξήγησε τη μελέτη της και τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε με τους συναδέλφους της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την επιστήμονα, το αλουμινόχαρτο είναι φθηνό και εύκολο στη χρήση και εκπροσωπεί το ιδεώδες υλικό για την προετοιμασία κάποιων συνταγών. Η χρήση του αλουμινόχαρτου, εξηγεί η επιστήμονας, δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα, όσο εκτενής κι αν είναι στην καθημερινή μας ζωή…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης