Ο Επιστημονικός Σύλλογος Ιατρών Βελονισμού Ελλάδας ανακοινώνει τη διοργάνωση του XV Παγκόσμιου Συνεδρίου Ιατρικού Βελονισμού, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο Ευγενίδιο Ίδρυμα από τις 24 ως τις 27 Μαΐου 2012.

Στο συνέδριο, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη διάδοση του βελονισμού στο ευρύ κοινό, με δύο κεντρικές ομιλίες με θέμα «Υγεία & Ευεξία με τη μέθοδο του Βελονισμού» την Πέμπτη 24/5 (6-8μμ) και την Κυριακή 27/5 (6-8μμ). Θα ακολουθήσουν δωρεάν θεραπείες – γνωριμία με τη μέθοδο, που αφορούν το άγχος, τη διακοπή καπνίσματος, την αυχεναλγία, τη μείωση βάρους και την κόπωση (κράτηση απαραίτητη). Η διαλέξεις θα περιλαμβάνουν επίσης αναφορές σχετικά με την εφαρμογή του βελονισμού στην κτηνιατρική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συνέδριο αποτελεί το κορυφαίο επιστημονικό γεγονός του ιατρικού βελονισμού, που είναι η μακροβιότερη μέθοδος στην ιστορία της ιατρικής και της κτηνιατρικής, ξεκίνησε στην Κίνα και εξαπλώθηκε σε όλο τον πλανήτη.

Ο ιατρικός βελονισμός αποτελεί μία φυσική μέθοδο θεραπείας χωρίς παρενέργειες για τον οργανισμό και με εφαρμογή σε μεγάλο εύρος προβλημάτων υγείας.

Oι διαλέξεις-κοινού και οι θεραπείες θα είναι δωρεάν για το κοινό. Περισσότερες πληροφορίες/ κρατήσεις στο 2108940532.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης