Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα με τη διατροφή σας

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015, 15:16
Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα με τη διατροφή σας
Θέλετε να μειώστε την όψη του φλοιού του πορτοκαλιού στο δέρμα σας και να εξαφανίσετε μ για πάντα την κυτταρίτιδα; Αλλάξτε τις διατροφικές συνήθειες που είχατε μέχρι τώρα και περιορίστε όλες τις κακές συνήθειες που ενοχοποιούνται για την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές και κάντε σύμμαχο τη διατροφή σας στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Μειώστε την πρόσληψη λίπους, και κυρίως ζωικού ή κορεσμένου λίπους. Είναι το λίπος που βρίσκεται σε λιπαρά κρέατα, τηγανητά, μαγιονέζα και κρέμα γάλακτος, αλλαντικά, ζωικά βούτυρα, αυγά, ολόπαχα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα. Η διατροφή σας θα πρέπει αν είναι πλούσια σε μονοακόρεστα (ελαιόλαδο) και τα πολυακόρεστα (φυτικά λάδια, λιπαρά ψάρια), αλλά και αυτά σε ποσοστά 15% και 10% αντίστοιχα και ποσότητες που να μην οδηγούν σε παχυσαρκία.

Καταναλώστε μεγάλες ποσότητες νερού παράλληλα με τα γεύματα της ημέρας ώστε να λειτουργεί καλύτερα ο μεταβολισμός και τα διάφορα συστήματα του σώματος Το νερό είναι μία απαραίτητη ουσία, που παίζει καθοριστικό ρόλο στον ανθρώπινο μεταβολισμό όλων των βασικών θρεπτικών συστατικών (υδατάνθρακες, πρωτείνες, λίπη).Η πρόσληψη του νερού πρέπει να είναι ανάλογη της πρόσληψης του φαγητού (περίπου 1 ml νερού ανά 1 kcal θερμιδικής πρόσληψης)…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015, 16:05