Τις δοκιμάσαμε και σου τις προτείνουμε! Οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα είναι η καλύτερη εποχή για να απολαύσεις μια λαχταριστή, καυτή σούπα, ειδικά μια από αυτές που, σύμφωνα με τους διατροφολόγους, είναι ιδανικές για αδυνάτισμα, αποτοξίνωση και καύση λίπους.

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό British Journal of Nutrition αναφέρει πως σε έρευνα που διεξήχθη σε 20.000 ενήλικες, διαπιστώθηκε πως όσοι τρώνε τακτικά σούπες έχουν λιγότερο λίπος στην περιοχή της κοιλιάς σε σχέση με τους υπόλοιπους και πως γενικότερα καταναλώνουν 20% λιγότερες θερμίδες σε σχέση με όσους προτιμούν πιο στέρεες τροφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς συγκεντρώσαμε για σένα τις 7 πιο γευστικές και χορταστικές σούπες (μια για κάθε μέρα της εβδομάδας), ιδανικές για αδυνάτισμα που όχι μόνο είναι χαμηλές σε λιπαρά, αλλά είναι και σούπερ αποτοξινωτικές! Ειδικά αυτές τις μέρες που το κρύο είναι τσουχτερό και όλες ψάχνουμε τρόπους να απαλλαγούμε από τα κιλά των γιορτών, είναι σίγουρο πως θα τις λατρέψεις! Τις συγκεκριμένες σούπες μπορείς να τις τρως άφοβα κάθε φορά που νιώθεις πως πεινάς. Αν τις συνδυάσεις με μια ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, αποφεύγοντας τη ζάχαρη, τα τρανς λιπαρά και τους πολλούς υδατάνθρακες, θα χάσεις έως και 4 κιλά μέσα στην πρώτη εβδομάδα.

1.Κρεμμυδόσουπα:

Υλικά: 16 μεγάλα πράσινα κρεμμύδια, 1 ή 2 κονσέρβες ντομάτας (1 ολόκληρη και 1 τεμαχισμένη), 1 μεγάλο κεφάλι λάχανο, 2 πράσινες πιπεριές, 1 μάτσο σέλινο, 1 πακέτο μείγμα κρεμμυδόσουπας (Knorr), 1 μεγάλο καρότο, αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση: Κόβουμε τα λαχανικά σε μικρά ή μεσαία κομμάτια και τα καλύπτουμε με νερο. Βάζουμε το μείγμα να βράσει για 10 λεπτά, μετά σιγοβράζουμε μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης