Να εντάξουμε ή όχι τη ζάχαρη καρύδας στη διατροφή μας;

Να εντάξουμε ή όχι τη ζάχαρη καρύδας στη διατροφή μας;

Τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας ολοένα και περισσότερες έρευνες σχετικά με τις αρνητικές συνέπειες που έχουν στην υγεία μας συστατικά όπως η ζάχαρη ή ακόμα και το σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης.

Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει αρκετούς καταναλωτές στην αναζήτηση φυσικών υποκατάστατων της ζάχαρης.

Ένα γλυκαντικό το οποίο έχει γίνει αρκετά δημοφιλές τα τελευταία χρόνια είναι η ζάχαρη καρύδας. Αυτό το είδος ζάχαρης προέρχεται από τα φοινικόδεντρα καρύδας και φημίζεται για τη μεγαλύτερη θρεπτική αξία του σε σχέση με τη συμβατική ζάχαρη, καθώς και για τον χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη που έχει.

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019, 10:55