Αδιαμφισβήτητα η βαθιά ψύξη βοηθά στο να διατηρούνται κάποια τρόφιμα για αρκετές εβδομάδες ή και μήνες χωρίς να αλλοιώνεται η σύστασή τους.

Ωστόσο, ορισμένα τρόφιμα δεν ενδείκνυται να συντηρούνται σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες, διότι δεν αντέχουν, με αποτέλεσμα να καθίστανται αυτομάτως ακατάλληλα προς κατανάλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε μερικά από αυτά τα τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζετε στην κατάψυξη:

– τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα
– αβγά
– τηγανητά
– καφές
– μαγειρεμένα ζυμαρικά
– σάλτσες που περιέχουν αλεύρι ή άμυλο καλαμποκιού
– αβοκάντο
– πατάτες.

Καλύτερα να τα αποθηκεύετε στο ψυγείο και να τα καταναλώνετε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης