Η ομορφιά, είναι ένα δώρο, που κάποιες τυχερές γυναίκες απολαμβάνουν από τη γέννησή τους. Για όλες τις υπόλοιπες, είναι ένα «στοίχημα» που καλούνται να κερδίσουν με κόπο και προσπάθεια, όπως και όλα τα πράγματα στη ζωή…  

Το παρήγορο νέο, είναι ότι ειδικά τα όμορφα πόδια, είναι κάτι που κατακτάται με την γυμναστική, η οποία σε συνδυασμό με σωστή διατροφή μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα σε μόλις έξι εβδομάδες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άσκηση γιόγκα που ακολουθεί, θα σας βοηθήσει να χάσετε θερμίδες, να σμιλέψετε τα πόδια σας και να αποκτήσετε περισσότερη φυσική δύναμη.

Για τη συγκεκριμένη άσκηση θα χρειαστείτε βαράκια που ζυγίζουν τουλάχιστον 3 με 5 κιλά και σταδιακά θα τα αυξάνεται σε 8 ή ακόμη και 15. Κάνετε από ένα σετ επαναλήψεων (από μια έως 12 φορές), μέρα παρά μέρα, τρεις φορές την εβδομάδα.

Κρατήστε ένα βαράκι σε κάθε χέρι, με τα χέρια ψηλά και τις παλάμες να κοιτούν προς τα μέσα. Σταθείτε όρθιες, με τα πόδια ανοικτά. Λυγίστε τα γόνατά σας και ανασηκώστε το θώρακα ώστε να τεντώσετε τη σπονδυλική σας στήλη. Ανασηκωθείτε ρίχνοντας το βάρος σας στις φτέρνες και όχι στα δάκτυλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκύψτε προς τα εμπρός, λυγίζοντας την πλάτη σας σιγά σιγά ώστε να φτάσετε σε μια διαγώνια στάση και την ίδια ώρα σπρώξτε τους γοφούς σας προς τα πίσω, λυγίζοντας τα γόνατα. Σταματήστε όταν θα έχετε λυγίσει τα γόνατά σας κατά 90 μοίρες και παραμείνετε σ’ αυτή τη θέση για μισό λεπτό.

Κάνετε από μια έως 12 επαναλήψεις της άσκησης.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης