Δεν είναι εύκολο να διατηρείς μια σέξι κορμοστασιά σαν της Jennifer Aniston. Δεν απαιτεί ακριβώς θυσίες, αλλά ισορροπημένη διατροφή, δέσμευση και χρόνο. Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός,κάθε πρωί πίνει ένα ποτήρι ζεστό νερό με σταγόνες λεμονιού και στη συνέχεια γυμνάζεται. Είναι η ζωντανή απόδειξη ότι με θέληση και επιμονή όλα γίνονται.

Κάθε πρωί η 47χρονη, βραβευμένη με Έμμυ ηθοποιός, παραγωγός και συνιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας Living Proof δεν επαναπαύεται στα ούτως ή άλλως «νεανικά» γονίδια της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καθημερινά γυμνάζομαι, κάνω διάφορα είδη γυμναστικής» εξηγεί η Aniston « κάνω προσωπική προπόνηση σπιν-γιόγκα με μια θαυμάσια γυναίκα . Κάνουμε σπίνινγκ για μισή ώρα και μετά γιόγκα για 40 λεπτά. Είναι αρκετά έντονη δραστηριότητα» αποκαλύπτει στη σελίδα «Well + Good».

«Μετά πηγαίνω γυμναστήριο, όπου κάνω ασκήσεις ενδυνάμωσης, ή μπορεί να κάνω διάδρομο, ποδήλατο ή να προπονηθώ στο ελλειπτικό μηχάνημα, έτσι για να έχω εναλλαγές. Το να κρατάς το σώμα σου σε «σύγχυση» είναι το κλειδί για μένα».

Ακόμα και μια «επαγγελματίας» της γυμναστικής, όπως η καλλίγραμμη ηθοποιός, παραδέχεται ότι δεν είναι και εύκολο να γυμνάζεσαι καθημερινά και μάλιστα με αυτή την ένταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είναι και τόσο εύκολο να κάνεις διάδρομο. Αν παρακολουθώ τηλεόραση, δεν μπορώ να τρέξω, διότι επικεντρώνομαι σε αυτό που βλέπω. Έτσι, συνήθως, ακούω μουσική. Μου αρέσει να κάνω σπριντ, αλλά θέλω οι ταχύτητες να εναλλάσσονται, διότι είναι μονότονο να τρέχεις με την ίδια ταχύτητα».

Όσο για τη διατροφή της, η Jen διατηρεί το ίδιο σταθερό επίπεδο δέσμευσης όπως κάνει και με την άσκηση. «Κάνω όλο το χρόνο διατροφή. Δεν κάνω ‘επανεκκίνηση’. Είναι σαφές: φάτε όσο πιο πολλά βιολογικά φρούτα και λαχανικά μπορείτε, κρατήστε χαμηλή την πρόσληψη ζάχαρης, πιείτε τόνους και τόνους νερού και κοιμηθείτε καλά».

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης