Πώς να μαγειρέψετε τα αυγά για να μην χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021, 04:03
Πώς να μαγειρέψετε τα αυγά για να μην χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά

Το αυγό μαζί με το γάλα αποτελούν τις μόνες πλήρεις φυσικές τροφές, δηλαδή περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια πλήρη και ισορροπημένη δίαιτα.

Τα αυγά μπορούν να μαγειρευτούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να συνδυαστούν εύκολα με πολλά άλλα υγιεινά τρόφιμα.

Οι πιο δημοφιλείς τρόποι μαγειρέματος, περιλαμβάνουν:

Βρασμένα: Μπορείτε να τα βράσετε για περίπου έξι έως δέκα λεπτά, ανάλογα με το πόσο σφιχτά θέλετε να είναι.

Ποσέ: Τα αυγά ποσέ μαγειρεύονται σε λίγο πιο κρύο νερό.

Τηγανητά: Σπάστε τα αυγά σε ένα καυτό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο για να τα απολαύσετε τηγανητά.

Ψημένα: Τα ψημένα αυγά μαγειρεύονται σε ένα ζεστό φούρνο σε ένα πιάτο με επίπεδη βάση μέχρι να ψηθεί το αυγό.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021, 04:04