Η άνοιξη μπήκε, το καλοκαίρι πλησιάζει. Άμμος, θάλασσα, παραλία είναι τα μόνα που σκεφτόμαστε. Δοκιμάζουμε το περσινό μαγιό και… Ουπς, κάτι δεν πάει καλά. Σίγουρα αυτό είναι το δικό μας; Μα πως είναι δυνατόν να χωρούσαμε εμείς σ’ αυτό; Κι όμως και δικό μας είναι και χωρούσαμε απλά φέτος το χειμώνα πήραμε λίγα κιλά παραπάνω. Και τώρα; Ευτυχώς έχουμε χρόνο καθότι Μάρτιος ακόμη και έτσι αποφεύγουμε και τις δίαιτες αστραπή που δεν κάνουν καλό στην υγεία μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταρχήν σκεφτόμαστε τους λόγους για τους οποίους θέλουμε να ξεκινήσουμε την δίαιτα. Το πρώτο που πρέπει να θυμόμαστε είναι οι λόγοι υγείας και στη συνέχεια το θέμα της εξωτερικής εμφάνισης. Ο συνδυασμός θα φέρει και το καλύτερο αποτέλεσμα. Προστατεύουμε την υγεία μας και έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση με την καινούργια μας εμφάνιση.

Ξεχάστε το «από Δευτέρα» και ξεκινήστε άμεσα βρίσκοντας αν θέλετε και παρέα για να σας συντροφεύει και να σας αποτρέπει από οποιοδήποτε ολίσθημα. Πείτε το στην αδελφή σας, στη μητέρα σας ακόμη και σε μία φίλη σας. Κάντε το σαν παιχνίδι και συναγωνιστείτε στο ποια θα χάσει πιο πολλά. Οι επιδρομές σε ντουλάπια και ψυγεία απαγορεύονται. Επωφεληθείτε από την στήριξη της οικογένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ασκηθείτε για καλύτερα αποτελέσματα. Αν δεν έχετε και τόσο χρόνο, βολευτείτε με τα απλά καθημερινά. Ανεβείτε στο σπίτι σας με τις σκάλες και όχι με το ασανσέρ. Περπατήστε, βγάλτε το σκύλο σας βόλτα.

Τρώτε μικρά και συχνά γεύματα. Εμπλουτίστε το διαιτολόγιό σας με πολλά φρούτα, λαχανικά και χυμούς και μην ξεχνάτε να πίνετε πολύ νερό.

Υπάρχουν πολλές δίαιτες. Σε κάθε περίπτωση όμως η απόφαση για το ποια δίαιτα θα ακολουθήσετε, θα πρέπει να λαμβάνεται σε συνεργασία με το ειδικό διατροφολόγο ή τον γιατρό σας. Εσείς το μόνο που θα κάνετε είναι να το πάρετε απόφαση και να την ακολουθήσετε πιστά…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης