Μια επίσκεψη σε spa μπορεί να προσφέρει την απαραίτητη αναζωογόνηση τόσο του σώματος όσο και της ψυχής, μετά από μήνες εργασίας.

Αν δεν έχετε όμως την δυνατότητα να επισκεφθείτε ένα spa, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας spa στο σπίτι! Το μόνο που χρειάζεται είναι η επιθυμία σας για ξεκούραση και αναζωογόνηση μετά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαδικασία είναι απλή και αρκετά διασκεδαστική. Κλείστε το κινητό τηλέφωνο σας, αφιερώστε δυο ώρες στον εαυτό σας και χαλαρώστε…

Βάλτε μουσική της αρεσκείας σας και ανάψτε μερικά κεράκια στο μπάνιο σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γεμίστε την μπανιέρα με ζεστό νερό. Προσέξτε όμως, όχι καυτό γιατί μπορεί να ρίξει την πίεση σας ή να σπάσουν κάποια αγγεία σας. Βάλτε μερικές σταγόνες από αιθέρια έλαια ή ρίξτε το αγαπημένο σας αφρόλουτρο.

Πάρτε ένα αδιάβροχο μαξιλαράκι και τοποθετήστε το κάτω από τον αυχένα σας.

Βάλτε μάσκα στο πρόσωπο σας για να ενυδατώσετε το δέρμα σας και να αποκτήσει την φυσική του λάμψη.

Πάρτε βαθιές ανάσες και διώξτε όλες τις κακές σκέψεις και ότι σας προβληματίζει και σας ανησυχεί. Συνοδεύστε την χαλάρωση σας με ένα ποτήρι κρασί, αν το επιθυμείτε.

Μείνετε 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλυθείτε κάνοντας εναλλαγές ζεστού και κρύου νερού.

Απλώστε ενυδατική λοσιόν στο σώμα σας και ενυδατική κρέμα προσώπου. Στη συνέχεια ξαπλώστε στο κρεβάτι σας και ακούστε κάτι που θα σας χαλαρώσει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης