Το τζίντζερ, γνωστό στα ελληνικά ως πιπερόριζα, χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, χάρη στην αρωματική και ελαφρώς πικάντικη γεύση του, αλλά και ως γιατροσόφι για ποικίλες ενοχλήσεις, όπως η ναυτία και οι πόνοι στο στομάχι. Επιπλέον, είναι γνωστό για την έντονη αντιπυρετική και αντιμικροβιακή του δράση.

Εάν λοιπόν θες να χάσεις βάρος, να κάνεις το δέρμα σου πιο λείο και απαλό, να βελτιώσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα και γενικότερα να αποφύγεις διάφορες ενοχλήσεις, δεν έχεις παρά να το εντάξεις στις καθημερινές σου διατροφικές συνήθειες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης