Τσάι: Ευεργετικές ιδιότητες και tips από την Τέτα Καμπουρέλη για να αυξήσετε τη θρεπτική του αξία!

Τσάι: Ευεργετικές ιδιότητες και tips από την Τέτα Καμπουρέλη για να αυξήσετε τη θρεπτική του αξία!
Το γνωρίζετε πως το τσάι έρχεται δεύτερο σε κατανάλωση ρόφημα στον κόσμο μετά το νερό; Κι όμως, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αντικαταστήσει τον καθημερινό καφέ με καλής ποιότητας τσάι. Μια από αυτούς είμαι κι εγώ! Τώρα, μάλιστα, είναι απαραίτητο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα που έρχονται!

Οι τέσσερις κύριοι τύποι τσαγιού είναι γνωστοί και είναι φυσικά το πράσινο, το άσπρο, το κόκκινο και το μαύρο. Θεωρούνται ως λειτουργικά τρόφιμα, διότι περιέχουν εκ φύσεως συστατικά, όπως τανίνες, συμπεριλαμβανομένων των κατεχινών, οι οποίες δρουν ως αντιοξειδωτικά στον οργανισμό, βοηθώντας έτσι στην πρόληψη της καταστροφής των κυττάρων.

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018, 13:29