Για εσάς που θέλετε να χάσετε μερικά περιττά κιλά, αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να αλλάξετε το διατροφικό σας πρόγραμμα, υπάρχει λύση.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά έξυπνα κόλπα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να χάσετε τουλάχιστον 5 κιλά, χωρίς να στερηθείτε τις αγαπημένες σας λιχουδιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο γυμναστήριο

Στο γυμναστήριο δοκιμάστε να σηκώσετε ένα σετ βάρη πιο πολλά απ’ ό,τι σηκώνετε συνήθως. Κατά το περπάτημα ή το τρέξιμο, προσθέστε μονόλεπτα, κατά τα οποία θα αλλάζετε φορά και θα τρέχετε ανάποδα ή στο πλάι. Αυτές οι μικρές αλλαγές προκαλούν τους μυς, τους «δουλεύουν» από διαφορετικές γωνίες, βελτιώνουν την ισορροπία, τονώνουν το σώμα και βοηθούν στην καύση περισσότερων θερμίδων.

Το κόλπο με το φιστικοβούτυρο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλές φορές όταν αγοράζετε φιστικοβούτυρο, βλέπετε το «λάδι» του να παραμένει στην επιφάνεια. Όταν ξεφορτωθείτε αυτό το λάδι, κάθε μερίδα που παίρνετε θα έχει 20 λιγότερες θερμίδες και 2-3γρ. λίπους λιγότερα!

«Κόψτε» τα μεταμεσονύχτια σνακ

Αν περιορίσετε τα σνακ μετά το δείπνο, μπορείτε να χάσετε μέχρι και 1,5 κιλό σε μία εβδομάδα. Το βράδυ τρώμε συνήθως, μπροστά στην τηλεόραση, διάφορα σνακ με πολλές θερμίδες και νάτριο. Πολλές φορές τέτοιου είδους λιχουδιές μάς δίνουν όσες θερμίδες μάς παρέχει ένα κανονικό γεύμα! Αν σας πιάνει η λιγούρα πριν από τον ύπνο, σημαίνει ότι τρώτε βραδινό πολύ νωρίς. Φάτε ένα φρούτο κατά τις 15:00 το μεσημέρι και κατά τις 17:00 φάτε μια μπάρα δημητριακών ή άλλο σνακ χαμηλό σε λιπαρά. Έτσι θα μπορέσετε να «μετακινήσετε» την ώρα του δείπνου σας λίγο πιο αργά.

Γεμίστε το πιάτο σας με κάτι τραγανό

Γεμίστε το πιάτο σας με τραγανά τρόφιμα, όπως τα καρότα, τα μήλα και τα δημητριακά ολικής αλέσεως. Εκτός του ότι θα σας πάρει περισσότερη ώρα να τα μασήσετε, το σώμα σας θα δουλέψει πιο σκληρά για να τα χωνέψει, με αποτέλεσμα να κάψετε περισσότερες θερμίδες κατά το γεύμα σας.

Πηγή: insite

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης