Θωμαή Απέργη: «Θέλω να προωθώ σωστά πρότυπα για τα παιδιά»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2013, 15:26
Θωμαή Απέργη: «Θέλω να προωθώ σωστά πρότυπα για τα παιδιά»
Μια φρέσκια παρουσία στην ελληνική μουσική δισκογραφία κατάφερε να ξεχωρίσει και να τραβήξει τα βλέμματα. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Like, μιλάει στον Παναγιώτη Μουλόπουλο για την εμμονή που είχε με τα κιλά της και πως κατάφερε τελικά να έχει αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση που όλοι ξέρουμε.

Σε ερώτηση για το αν θα τολμούσε ποτέ να προβεί σε πλαστική χειρουργική επέμβαση απαντά πως «Ναι, είμαι θετική σε ό,τι έχει να κάνει με τη βελτίωση της εικόνας, χωρίς υπερβολή. Μιλάει ένας άνθρωπος, ο οποίος συναισθηματικά είναι υπερβολικός, αλλά όσον αφορά τις επεμβάσεις, αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να το βελτιώσουμε, καλώς, χωρίς όμως να υπερβάλουμε».

Ακόμη, αποκαλύπτει ποιον ρόλο παίζει ο αθλητισμός στην ζωή της «Γυμναστήριο... έκανα παλιά μπάσκετ και μποξ, αλλά και personal training. Τώρα δεν έχω χρόνο να κάνω κάτι. Θέλω ωστόσο να ξανακάνω μποξ, γιατί με βοηθάει στην εκτόνωση και στην αντίληψη. [...] Ο αθλητισμός με έχει βοηθήσει πολύ ψυχολογικά».

Όσο για τα κιλά που έχει χάσει αναφέρει πως «Ότι αφορά τα κιλά είναι αποκλειστικά του χαρακτήρα μου. Δεν αφορά τη δουλειά το ότι, επειδή είμαι τραγουδίστρια, πρέπει να είμαι 50 κιλά. Ήταν μία μάχη εσωτερική από παιδί λόγω του ότι ήμουν πιο “γεμάτο” και ήθελα να βάλω κι άλλα ρούχα. Τώρα είμαι στα κιλά που θέλω, αλλά δεν έχω ξεπεράσει το λόγο που το έκανα. Έχω πέσει στην παγίδα να διατηρηθώ σταθερά, όμως ισορροπώ τον εαυτό μου έχοντας ως βάση τα υγιή πρότυπα. Επειδή εκτίθεμαι και με μαθαίνουν παιδιά, έφηβοι, που σ' αυτές τις ηλικίες έχουν θέμα με το βάρος, βλέπω τι κάνω με εμένα και το σκέφτομαι. Θέλω να αποβάλω την κακή εικόνα που έχω για το σώμα μου ή κάποιες εμμονές που έχω επίσης με το σώμα μου. Θέλω να προωθώ σωστά πρότυπα για τα παιδιά».

Τέλος, μιλάει για τις κριτικές που έχει δεχτεί, αλλά και πόσο έχει τις αποδεχτεί «Αρχικά με είχαν επηρεάσει όσα λέγονταν για τα δόντια μου, τώρα πλέον όχι. Μέχρι να αποδεχτείς τον εαυτό σου όπως είναι περνάει ένα διάστημα. Τώρα προσπαθώ να τα αποβάλω όλα αυτά. Με ενδιαφέρει να νιώθω καλά με τον εαυτό μου όπως είναι, γιατί άνθρωποι είμαστε. Σήμερα είμαστε καλά, αύριο όχι. Ψυχολογικά προσπαθώ να είμαι σταθερή».

 
Πηγή: tralala.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2013, 15:26