Η Άντα Λίβιτσάνου βρέθηκε καλεσμένη «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο και μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Ανέφερε πως ανακάλυψε για το πρόβλημα υγείας της τελείως τυχαία, όταν έτυχε να κάνει το check up που κάνουμε όλοι κάθε χρόνο, χωρίς να είχε παρατηρήσει συμπτώματα που να δείχνουν κάτι. Είπε πως στην αρχή φοβήθηκε λίγο όταν της το ανακοίνωσαν, αλλά όχι πολύ, διότι όπως λέει «Πρέπει να ξέρει ο κόσμος πως αυτό είναι 100% ιάσιμο», αν και η ίδια όταν το πρώτο έμαθε ένιωσε πανικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά η οικογένειά της ήταν δίπλα της και όπως λέει και η ίδια «Είναι ωραίο να έχεις την οικογένεια δίπλα σου και είναι το πιο σημαντικό».

Ακόμα μιλάει για την προσωπική της ζωή, και για ένα παιδί που αν ερχόταν στη ζωή της δεν θα ήθελε να είναι προγραμματισμένο. Αν όμως της τύχαινε αυτή τη στιγμή θα το ήθελε, ενώ για τον γάμο λέει πως δεν είναι κακό πράγμα.

Ακόμα δηλώνει πως το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της το γνώριζε ήδη από την επόμενη μέρα της πρεμιέρας του τηλεοπτικού σόου «Your Face Sounds Familiar», στο οποίο συμμετέχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα αναφέρει πως «Με τον Κώστα Μαρτάκη και την Σύλβια Δεληκούρα έχουμε ξαναδουλέψει μαζί, γι’ αυτό υπάρχει μια διάχυτη ‘καραγκιοζίαση’. Είναι θέμα οικειότητας πια.», ενώ περιμένει πως και πώς να γυρίσει στο σόου.

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης