Για την πολύ πετυχημένη του συνεργασία με την Μελίνα Ασλανίδου και τους Vegas που λαμβάνει τέλος αυτό το σαββατοκύριακο, αλλά και για την επικείμενη συνεργασία σε απογευματινές κυρίως ώρες στο «Αρένα» παρέα με την Άννα Βίσση, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον real fm. «Τολμάμε έναν χώρο σαν την Αρένα, να τον κάνουμε θεατρικό» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πετυχημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη γνώμη για τον γάμο λέγοντας : “Ο γάμος έρχεται μόνος του και δεν έχει όρια. Το γάμο τον έχουμε σαν την καραμέλα, τον πιπιλάμε τον πιπιλάμε μέχρι να λιώσει. Παιδί θέλω να κάνω. Αν έκανα παιδί θα παντρευόμουν. Αν έρθει παιδί θα έρθει και ο γάμος, μόνο και μόνο για να νιώσουμε οικογένεια”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μίλησε και για το επίμαχο θέμα του «Ηρακλή» που τον ταλαιπώρησε για καιρό και τόνισε : “Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι ή …. ή μάγκας, κι εγώ μάγκας δεν ήμουνα. Τώρα, η θηλιά στο λαιμό έχει λίγο χαλαρώσει. Χαίρομαι που μου συνέβησαν αυτά τα πράγματα σε αυτή την ηλικία”. Αφοπλιστικά ειλικρινής και χαλαρός ο ταλαντούχος ερμηνευτής, «ανοίχτηκε» στον Νίκο Χατζηνικολάου σε μια πολύ όμορφη κουβέντα.
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης