Καλεσμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό “Δρόμος FM” μεταξύ άλλων, ο καλλιτέχνης δηλώνει «Εγώ έτσι ένιωσα και του το έγραψα. Ο Νότης δε θέλει να ξεκαβαλικέψει από εκεί που έχει κάτσει. Εν πάσει περιπτώσει, σ’ αυτόν τον γαλαξία που ζούμε, όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την άποψή τους, ακόμα και οι… εξωγήινοι. Ο Νότης το πήρε σοβαρά όλο αυτό. Είναι δυνατόν να τσιμπάει στα εύκολα δολώματα που του έριξε ο Γιώργος Λιάγκας; Κρίμα γιατί εγώ τον είχα για πιο άγριο ψάρι, αλλά είναι χάνος».

Αυτό έρχεται σε απάντηση σε όσα είχε πει ο Νότης Σφιακιανάκης σε προηγούμενες δηλώσεις του για τον Αντώνη Ρέμο, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα αναφέρθηκε και στον Παντελή Παντελίδη, αλλά και σε όλα τα νέα παιδιά που αρχίζουν να ασχολούνται με το τραγούδι, λέγοντας «Ο Παντελίδης κέρδισε το όνειρό του μόνος του, χωρίς καμία βοήθεια. Έχει τον δικό του τρόπο που εκφράζεται, αλλά αυτό που κάνει, το κάνει τίμια και σωστά. Μπράβο του και μαγκιά του».

Μίλησε και για την επικείμενη συνεργασία του με την Άννα Βίσση, που θα γίνει τον χειμώνα στο Αθηνών Αρένα «Το θαύμα θέλει δύο. Όσοι λένε ότι το θαύμα θέλει έναν κάνουν λάθος. Εγώ θα συνεργάζομαι με όποιον έχει να μοιραστεί κάτι μαζί μου».

Δήλωσε πως πρόκειται να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, μια μουσική παράσταση με τραγούδια και των δυο τους, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα που θα απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό και δεν θα έχει καμία σχέση με μπουζούκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν απέκλεισε μάλιστα και μια πιθανή συνεργασία με νέα ονόματα στο χώρο.

 

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης