και όχι μόνο, της Britney Spears!

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση που δημοσίευσε αργά χθες τα ξημερώματα η διάσημη τραγουδίστρια στην επίσημη σελίδα της στο facebook, το νέο της single με τίτλο “Work Bitch” πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια μέρα μετά, η πριγκίπισσα της pop, θα εμφανιστεί στη δημοφιλή εκπομπή “Good Morning America”!

Το τραγούδι θα είναι το κύριο single από το πολυαναμενόμενο όγδοο studio album της που θα κυκλοφορήσει μάλλον στις 3 Δεκεμβρίου από τις Jive Records / Sony Music Entertainment. Την παραγωγή του album έχει αναλάβει ο will.i.am και συμμετέχουν καλλιτέχνες όπως: Naughty Boy, Charli XCX, Sia, Danja μεταξύ άλλων. Το κομμάτι έχει συνυπογράψει η Αυστραλή δημιουργός πολλών επιτυχιών, Sia.

Στις 2 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησαν φήμες ότι το album θα περιλαμβάνει και μία συνεργασία με τον Wiz Khalifa και μια άλλη με τον Kendrick Lamar. Μετά από λίγες ημέρες, στις 6 του ίδιου μήνα, ο παραγωγός της Britney Spears, Jean Baptiste έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για το νέο της single. Δημοσίευσε ένα μήνυμα στη σελίδα του στο Facebook, το οποίο έχει δείγματα από την επιτυχία “Supermodel (You Better Work)” του RuPaul, που κυκλοφόρησε το 1992.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Britney Spears Facebook

 

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης