Το video clip για το “Crooked Smile” μόλις κυκλοφόρησε και ο J. Cole θέλει να περάσει ένα μήνυμα κατά τον πόλεμο των ναρκωτικών μέσα από αυτό. Στο τραγούδι συνεργάζεται με το αμερικανικό συγκρότημα TLC. Το “Crooked Smile” συμπεριλαμβάνεται στο album του rapper με τίτλο “Born Sinner”.

Στο video clip βλέπουμε ένα οικογενειακό party γενεθλίων να μετατρέπεται σε πραγματική τραγωδία. Ο J. Cole μαζί με την οικογένεια του γιορτάζουν τα γενέθλια της μικρής του αδερφής. Όμως αργά τη νύχτα αστυνομικοί κατά της δίωξης των ναρκωτικών μπαίνουν μέσα στο σπίτι τους και συλλαμβάνουν τον J. Cole για ναρκωτικά, με τη μικρή του αδερφή να καταλήγει νεκρή μετά από πυροβολισμό αστυνομικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης υπάρχουν σκηνές από την κόρη ενός αστυνομικού που βρισκόταν στο συμβάν, που τυχαίνει να είναι συμμαθήτρια της μικρής αδερφής του rapper. Με αυτές τις σκηνές θέλει να τονίσει ότι τελικά οι δύο οικογένειες δεν διαφέρουν και τόσο.

Στο τέλος του video clip βλέπουμε τον J. Cole να κάθεται στο πίσω μέρος ενός αστυνομικού αυτοκινήτου, σκεπτικός και στεναχωρημένος, καθώς το σώμα της νεκρής του αδερφής μεταφέρεται έξω από το σπίτι. Σε αυτό το σημείο δεν παίζει πλέον το τραγούδι του J. Cole αλλά ο Εθνικός Ύμνος.

Το πιο τραγικό όμως αυτής της ιστορίας που μας διηγείται ο J. Cole μέσα από το video clip του, είναι ότι βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Το 2010 ένα 7χρονο κορίτσι από το Detroit, η Aiyana Stanley-Jones, σκοτώθηκε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video clip για το “Crooked Smile” :

Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης