Διονύσης Σχοινάς: «Παραμονή Πρωτοχρονιάς η Καίτη πάλευε για τη ζωή της, ήταν έτοιμη να πεθάνει!»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013, 15:28
Διονύσης Σχοινάς: «Παραμονή Πρωτοχρονιάς η Καίτη πάλευε για τη ζωή της, ήταν έτοιμη να πεθάνει!»
Σε συνέντευξη του τραγουδιστή στο Πρώτο Θέμα ο Διονύσης Σχοινάς αποκαλύπτει στιγμές από την προσωπική του ζωή και την Καίτη Γαρμπή και όχι μόνο!

«Όταν παντρευτήκατε με την Καίτη πολλοί στοιχημάτιζαν ακόμη και για το πότε θα χωρίσετε. Δεν τους κάναμε τη χάρη. Κλείσαμε 16 χρόνια παντρεμένοι και είναι σχεδόν αδύνατο να χωρίσουμε. Το λέω με πλήρη συνείδηση γιατί πια ο ένας έχει βρει τον άλλον» δηλώνει ο τραγουδιστής.

Αναφέρεται ακόμα στο περιοδικό People, στις στιγμές που έζησε το ζευγάρι το 2000, όταν η Καίτη Γαρμπή έφτασε ένα βήμα πριν από το θάνατο

«Το 2000 ήταν έτοιμη να πεθάνει. Ήταν ένα βήμα πριν φύγει από τη ζωή. Ακριβώς στο millennium, έπειτα από τη γέννηση του παιδιού, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με πολύ άσχημη μορφή παγκρεατίτιδας. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Θυμάμαι ότι δούλευα, ήμουν στο καμαρίνι και δεν ήξερα τι να κάνω»

Ακόμα, συμπληρώνει «Κινδύνευσε κυριολεκτικά και ουσιαστικά. Ήταν γεμάτη υγρό. Σώθηκε γιατί εισήχθη στο νοσοκομείο χωρίς καθυστέρηση. Εγώ δεν ήμουν σπίτι. Το έκανε μόνη της χωρίς να μου πει τίποτα. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος η Καίτη. Εμένα αρχικώς μου ανέφεραν ότι αισθάνθηκε πόνους εξαιτίας της καισαρικής που προηγήθηκε. Δεν ήταν περισσότερο από 40 ημερών ο Δημήτρης. Γεννήθηκε Νοέμβριο και στις 31 Δεκεμβρίου η Καίτη πάλευε για τη ζωή της. Ήταν σοκαριστικό».

 
Πηγή: tralala.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013, 15:28