Ως κατάληξη της καλοκαιρινής του περιοδείας, ο Γιάννης Κότσιρας μέσα από το video που ακολουθεί, με μουσική υπόκρουση το «One love» του Bob Marley μας μεταφέρει στη μεγάλη αυτή γιορτή της μουσικής και του κοινωνικού ακτιβισμού, ενώ παράλληλα ευχαριστεί το κοινό και όσους στάθηκαν δίπλα του.

Όπως γράφει κι ο ίδιος:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στις 2 Σεπτεμβρίου 2013, η περιοδεία παρέα με τον Στάθη Δρογώση, κλείνει με μια μεγάλη εκδήλωση – φεστιβάλ στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Καλεσμένοι στον χώρο, για να γνωρίσει ο κόσμος το έργο τους, οι Γιατροί του κόσμου, το Χαμόγελο του παιδιού, το Κοινωνικό Ωδείο, και ο Ελληνικός σύλλογος προστασίας ιπποειδών Ε.Σ.Π.Ι.

Την συναυλία ανοίγουν οι Melios Balcana Mama, ένα group με balcan ήχο από την Ελλάδα, την σκυτάλη παίρνει η πολυβραβευμένη Shishani από την Namimbia παρέα με τους Dub Colors, για να ακολουθήσει η εμφάνισή μας μαζί με τον Στάθη Δρογώση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τους περίπου 30.000 φίλους, που μας ακολούθησαν σε αυτό το υπέροχο καλοκαιρινό ταξίδι αλλά και τους πάνω από 2500 που ήρθαν στο Γκάζι για το φεστιβάλ. Φυσικά όλους όσους εργάστηκαν γι αυτές τις πολύ δύσκολες ομολογουμένως συναυλίες και οφείλω να τους αναφέρω έναν έναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατ’ αρχήν τους μουσικούς μας τον Άκη Κατσουπάκη, τον Βαγγέλη Μαχαίρα, τον Γρηγόρη Συντρίδη, τον Δημήτρη Μουτάφη, τον Κώστα Μιχαλό και τους “έκτακτους” φίλους Άκη Γαβαλά και Ευριπίδη Ζεμενίδη.

Τους τεχνικούς μας: Τον Άρη Κουντούρη, τον Λάμπρο Μπούνα, τον Στρατή Καραδημητράκη και τον Παναγιώτη Τσεβρένη.

Τους παραγωγούς μας τον Δημήτρη Συρεγγέλα και την Μαρία Ιωάννου με την Menta τους και τον αιώνιο φίλο και συνεργάτη τον Βασίλη Μακριμίχαλο.

Φυσικά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον αγαπημένο μου Στάθη Δρογώση για την άψογη παρουσία του και την θαυμάσια συνεργασία του, με τις ευχές για καλή ζωή στο νέο του ξεκίνημα.

Να είστε όλοι καλά και σίγουρα αυτό τον χειμώνα κάπου θα βρεθούμε.

Σας ευχαριστώ όλους πολύ.

Γιάννης Κότσιρας»

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης