Δολοφονήθηκε ο ράπερ Παύλος Φύσσας (Killah P)

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013, 14:21
Δολοφονήθηκε ο ράπερ Παύλος Φύσσας (Killah P)
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαίρι στο στήθος από έναν 45χρονο που έφερε διακριτικά της Χρυσής Αυγής. Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο 34χρονος Παύλος Φύσσας (Killah P.), ήταν μουσικός με αντιφασιστική και κοινωνική δράση στην περιοχή και μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Σύμφωνα με το enet.gr, ο 34χρονος καθόταν με τη σύντροφο του σε καφετέρια στο Κερατσίνι, όταν ομάδα νεαρών με μαύρες μπλούζες και στολές παραλλαγής τους πλησίασαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα ενώ λίγη ώρα μετά έφθασαν και άλλοι. Ακολούθησε συμπλοκή...

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο ύποπτος που συνελήφθη για τη δολοφονία ομολόγησε για την πράξη του, καθώς και παραδέχθηκε πως είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.

Όπως γράφει το βιογραφικό του στην σελίδα του στο Facebook, ο Παύλος Φύσσας, γνωστός με το όνομα Killah P, ή Killah Past όπως είναι ολόκληρο το nickname και σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση ο δολοφόνος του παρελθόντος, ήταν ενεργό μέλος της RAP σκηνής από το 1997 ξεκινώντας την μουσική του διαδρομή από το κίνημα του LOW BAP. Δημιουργός και συμμετέχων αρκετών σχημάτων όπως και project, συμμετείχε επίσης σε αρκετές δισκογραφικές συλλογές της hip hop σκηνής. Έκανε ζωντανές εμφανίσεις σε όλα τα μεγάλα live stages όπως και σε όλα τα μεγάλα ανοιχτά θέατρα της Αθήνας και της Επαρχίας, δίπλα σε πολλά μεγάλα ονόματα της Ελληνικής hip hop σκηνής. Η μουσική του διαδρομή μέχρι και σήμερα βασίζεται στην μη δισκογραφική κουλτούρα και η διάδοση των δουλειών του βασίζεται στο διαδίκτυο.

Killah P

Δείτε βίντεο από παλαιότερη εμφάνισή του επί σκηνής: 
Πηγή: tralala.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013, 14:21