Ο Allen Lanier, ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος των Blue Oyster Cult απεβίωσε στα 66 του χρόνια μετά από μάχη με την Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια! Τα πλήκτρα του συγκροτήματος «σίγησαν» για πάντα πριν από μερικές μέρες, πράγμα που πληροφορηθήκαμε μέσα από ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της μπάντας!

«Έχουμε κάποια ιδιαιτέρως δυσάρεστα νέα να ανακοινώσουμε. Χάσαμε τον φίλο και μέλος του συγκροτήματος Allen Lanier. Ο Allen υπέκυψε σε επιπλοκές της ασθένειας «Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια». Αφήνει πίσω του τη γυναίκα του, Dory, την αδερφή του, Mary Anne, και τη μητέρα του, Martha.» λέει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του θανάτου του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Lanier παρόλο που είχε αποσυρθεί εξαιτίας της ασθένειας του από τις ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος από το 2006, έκανε την τελευταία του εμφάνιση στην επετειακή συναυλία των Blue Öyster Cult για τα 40 χρόνια τους, στο New Jersey, τον περασμένο Νοέμβριο!

Σχημάτισε τους Blue Öyster Cult μαζί με τους: Donald “Buck Dharma” Roeser, Eric Bloom, Joe Bouchard και Albert Bouchard το 1967 με τους οποίους μας χάρισε τεράστιες διαχρονικές επιτυχίες όπως τα πασίγνωστα: “(Don’t Fear) The Reaper”, “Godzilla”, “Burnin’ for You” και “Shooting Shark”.

R.I.P.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης