Η Ελένη Φουρέιρα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου» μιλάει ανοιχτά για την καριέρα της, τις δυσκολίες που έχει συναντήσει, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Όπως λέει συνάντησε πολλές δυσκολίες: «Υπήρξαν αρκετοί από τα media που προσπάθησαν να υποσκάψουν την προσπάθειά μου και να διαστρεβλώσουν κάποιες δηλώσεις μου. Αλλά αυτό γίνεται πάντα, με οποιονδήποτε καλλιτέχνη που ξεπηδά απότομα κάνει επιτυχία και το κοινό ενθουσιάζεται μαζί του»..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αρχή όλο αυτό την επηρέαζε και δηλώνει πως «Είχα μικρά δράματα! Θυμάμαι πως τότε έλεγα “μα γιατί, ποιον έχω πειράξει; Αφού δεν κάνω κακό σε άνθρωπο! Τι τους φταίω;” Δούλευα μόνη μου, προσπαθούσα και δεν μπορούσα να απαντήσω σε όλα αυτά. Με την πάροδο του χρόνου όμως, συνειδητοποίησα ότι αυτό γίνεται γενικά με όλους. Όλοι οι τραγουδιστές και τα δημόσια πρόσωπα-λίγο ή πολύ-έχουν πολεμηθεί. Έπαθα κι έμαθα! Αυτό όμως που με ενόχλησε πραγματικά, ήταν το γεγονός ότι στεναχωριόντουσαν οι δικοί μου, η οικογένειά μου, οι οποίοι είναι άνθρωποι εκτός του δικού μας χώρου και δεν ξέρουν πώς λειτουργούν τα πράγματα. Κάθε φορά που με έπαιρνε τηλέφωνο η μαμά μου και την άκουγα στεναχωρημένη για κάτι που διάβασε, δεν ήξερα τι να της πω. Λυπόμουν που την άκουγα έτσι. Κάποιοι νομίζουν ότι κάνουν δημοσιογραφία με το να λένε κακίες για τους άλλους και πράγματα που δεν ισχύουν. Ε, όχι, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Έλεος!».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην εικόνα που βγαίνει προς τα έξω από τραγουδιστές και την πραγματικότητα, λέγοντας πως «Ποιος είπε ότι τα έχω όλα; Έτσι νομίζει ο κόσμος, όμως αυτό δεν ισχύει καθόλου. Έχω τις αγωνίες μου, τα προβλήματά μου, τo άγχoς μου. Ακόμη και για την επιβίωσή μου. Τίποτα δεν είναι εύκολο! Σκέφτομαι τους λογαριασμούς που έχω να πληρώσω κάθε μήνα όπως όλοι μας, το ενοίκιό μου, όλα αυτά τα καθημερινά. Άλλωστε η δουλειά μου είναι εφήμερη κι εγώ δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος. Σήμερα με ξέρετε, αύριο μπορεί να χαθώ. Όλα είναι δύσκολα, πουθενά δεν υπάρχουν πολλά χρήματα και εννοείται ότι εγώ δεν βγάζω πολλά. Τα λεφτά από τη δουλειά μου είναι λίγα, ανάλογα και με τα έξοδα που έχουμε εμείς οι καλλιτέχνες κάθε μήνα».

Τέλος, όσον αφορά την προσωπική της ζωή δηλώνει πως «Προς το παρόν δεν θέλω να παντρευτώ – ούτε κατά διάνοια. Δεν έχω φανταστεί ποτέ το γάμο μου. Όσο για το παιδί και πάλι δεν ξέρω, είναι πολύ μακρινά πλάνα αυτά για μένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης