Ο Μίμης Πλέσσας είχε δηλώσει πως «Θα πήγαινα σε συναυλία του Πουλόπουλου αν με καλούσε. Είναι δυνατόν να θυμάμαι εγώ τις μικρότητες των ανθρώπων που βοήθησα, δίνοντάς τους 80 από τις 90 επιτυχίες που έχουν στο ενεργητικό τους;», ενώ συμπλήρωσε «Μάλλον δεν μετράς το σωστό μου μπόι. Αν θέλεις ξεχώρισέ τα: ένας από τους αληθινούς, μιλάει με την ίδια αγάπη γι’ αυτούς που τον τιμούν και γι’ αυτούς που τον πρόδωσαν».

Έτσι ο Γιάννης Πουλόπουλος αποφάσισε να απαντήσει στις δηλώσεις του Μίμη Πλέσσα μέσα από την εφημερίδα Espresso με τα παρακάτω λόγια:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν με κάλεσε ποτέ κανείς σε συναυλία του Μίμη Πλέσσα. Ακόμα κι αν με καλούσαν δεν θα πήγαινα για δύο λόγους: Πρώτον, γιατί ποτέ μου δεν έκανα “αρπαχτές” και δεύτερον λόγω του προβλήματος που έχω στα μάτια τα τελευταία χρόνια».

Ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Ούτε καν ξέρω που είναι το “Θέατρο Βράχων”, στον λόγο μου! Επομένως, πώς λέει ότι τον πρόδωσα; Μήπως νόμιζε ότι μου έκανε τηλέφωνο; Γιατί τώρα ηλικιακά, είμαστε όλοι γύρω στα εκατό και… ξεχνάμε… Ο Πλέσσας με κάλεσε στο Ηρώδειο και μου είπε να τραγουδήσω μόνο δύο τραγούδια. Μα, άμα έχω πει τόσα πολλά δικά του, πώς να βρω και να τραγουδήσω μόνο δύο;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης