Αυτά και άλλα πολλά δήλωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης στη συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «89,8 Δρόμος Fm». Ο τραγουδιστής τονίζει για τα 20 χρόνια καριέρας του στη Ράνια Τραγόμαλλου:

«Δυσκολίες υπήρχαν πάρα πολλές ως προς τη σχέση τη δική μου, με τον εαυτό μου. Πριν δέκα χρόνια, δεν τα “λέγαμε” καλά. Έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά. Είχα αφήσει το “Γιώργο” και ασχολήθηκα με το “Μαζωνάκη”. Παλιά, ίσως να μην πρόσεχα και να μην αγαπούσα τόσο το Γιώργο. Όλα όμως συμβαίνουν για κάποιο λόγο»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ, για τους stars της Ελλάδας είπε ότι είναι πολύ μικρή χώρα για να υπάρχει star system:

«Ποτέ δεν με έχει κυνηγήσει φωτογράφος σε πολύ προσωπικές στιγμές. Είναι κάτι που το έχτισα. Σιγά τ’ αυγά! Είμαστε μια πολύ μικρή χώρα, που είναι δύσκολο να είσαι star με την έννοια του star system. Τα πράγματα στην Ελλάδα, είναι λίγο πιο οικογενειακά»

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Μαζωνάκης μιλάει για την Χρυσή Αυγή και λέει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι κατά της βίας και των ανθρώπων που λένε την άποψη τους κρυμμένοι πίσω από μια κουκούλα. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει καλύτερο πολίτευμα από τη Δημοκρατία. Αν υπάρχει, ας μας το δείξουν».

Και, τέλος στέλνει μήνυμα σε όλους εμάς!

«Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Ίσως να φαίνεται ρομαντικό και γλυκανάλατο, αλλά είναι πολύ σημαντικό να ξυπνάμε και να είμαστε υγιείς. Η ευτυχία της ζωής, είναι τα μικρά, καθημερινά πράγματα. Η απλή καθημερινότητα. Έχω περάσει εποχές, που το ψυγείο μου δεν ήταν γεμάτο και ήμουν στα κάτω μου. Σε αυτή τη ζωή ήμουν εργάτης. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε. Τα διεκδίκησα όλα! Σ’ αυτή τη ζωή, δεν υπάρχει λόγος να βαριέσαι»

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης