Είναι δημιουργός πολλών τραγουδιών, άλλα τα έχει τραγουδήσει ο ίδιος και άλλα τα τραγουδούν αγαπημένοι καλλιτέχνες. Τι λέει ο τραγουδιστής για τα τραγούδια του; Δηλώνει ότι όλα είναι σημαντικά για το ίδιο αν και ξεχωρίζει κάποια.

«Όλα τα τραγούδια μου είναι πολύ σημαντικά, αλλά λίγο περισσότερο το “Ό,τι και να είμαι”. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο καλά. Όπως μου αρέσει και το “Κόκκινο”, γιατί είναι οι φόβοι μου και το ομότιτλο “Δεν είμαι ήρωας”», είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Σαμπάνης χαρακτηρίζει τον εαυτό ως ένα αίνιγμα με συναισθήματα όπως λέει και το τραγούδι του:

«…είμαι ένα αίνιγμα με συναισθήματα κι όσα προβλήματα, τόσες και οι λύσεις» εξηγώντας: «Με χαρακτηρίζει απόλυτα. Όταν με ρωτάνε τι είμαι, αυτό τους απαντώ».

Στην ίδια συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly , μιλάει για την φιλία και τονίζει ότι είναι μια ιερή λέξη και όχι κάτι απλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ιερή λέξη. Φίλος είναι αυτός που μετά την οικογένειά σου θα σε βοηθήσει, θα σε στηρίξει, θα σε έχει ως προτεραιότητα στη ζωή του, θα αποδείξει τι είναι σε βάθος χρόνου. Δεν θεωρώ φίλο μου κάποιον που τον γνώρισα χθες, επειδή κάνουμε παρέα και ταιριάζουμε»

Τέλος, ο τραγουδιστής μιλάει για τον έρωτα και λέει ότι ο έρωτας είναι ένα θαύμα, και δύσκολα να γίνουν θαύματα. Λέει:

«Είμαι αρνητικός στον έρωτα. Για έναν άντρα, που σέβεται τον εαυτό του, η καρδιά δεν είναι αστεία υπόθεση. Δεν πιστεύω σε όσους ερωτεύονται κάθε λίγο και λιγάκι. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει το θαύμα, όταν δύο άνθρωποι έχουν χημεία μεταξύ τους. Όταν όμως ερωτευτείς και τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχες ονειρευτεί, περνάς μετά ένα διάστημα που είσαι μόνος σου, ελπίζεις μεν, αλλά είναι δύσκολο να εμφανιστεί ξανά το ίδιο συναίσθημα».

 

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης