Η Λατίνα superstar Jennifer Lopez έκλεψε και πάλι την παράσταση μαζί με τον rapper Pitbull στα φετινά βραβεία «Premios Juventud Awards», όπου πραγματοποιήθηκαν στο Bank United Center στο Μαϊαμι. Η τραγουδίστρια αφού παρέλαβε το τιμητικό βραβείο “World Icon” και συγκινήθηκε από το θερμό χειροκρότημα του κοινού μετά τα έδωσε όλα στη σκηνή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H 43χρονη άλλαξε δυο φορές επί σκηνής, στην πρώτη της εμφάνιση με την οποία έκανε και την εντυπωσιακή είσοδο μέσα από ένα κλουβί, τραγουδώντας το big hit «On The Floor», φορούσε μια άκρως αποκαλυπτική Zuhair Murad φόρμα. Ενδιάμεσα και κατά την διάρκεια της εμφάνισης του Pitbull με το τραγούδι «Don’t Stop The Party», με διάφορες χορεύτριες να τον απαρτίζουν, η τραγουδίστρια άλλαξε και εμφανίστηκε με μια δεύτερη The Blonds ακόμη πιο sexy φόρμα και στη σκηνή ,τραγουδώντας τα «Dance AgainLive it Up». Περιττό να πούμε ότι στο τέλος οι δυο superstars βούτηξαν σε μια μικρή πισίνα ….

Επίσης είδαμε στη σκηνή εμφανίσεις των Thalia, Ricky Martin, Marc Anthony, Becky G και πολλών άλλων Λατίνων superstars. Τα ετήσια νεανικά βραβεία ψηφίζει η νεολαία από συγκεκριμένους χώρους της βιομηχανίας της διασκέδασης όπως της μουσικής, κινηματογράφος, αθλητισμού και της μόδας.

Δείτε το video!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης