με τίτλο ‘AM’ γιόρτασαν προχθές οι Arctic Monkeys με μια μεγάλη συναυλία, στο Roundhouse του Camden, στο Λονδίνο.

Η συναυλία αυτή, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φετινού iTunes Festival κι η μπάντα έπαιξε παλιά αγαπημένα τραγούδια αλλά και νεότερα, κατά τη διάρκεια ενός 90’ set. Από το ‘AM’, ακούστηκαν τα ‘Do I Wanna Know?’ (με το οποίο άνοιξε το set), καθώς και τα ‘R U Mine?’, ‘Arabella’, ‘Snap Out Of It’, ‘Fireside’, ‘One For The Road’ και το νέο single ‘Why’d You Only Call Me When You’re High?’.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλοί μίλησαν για την προφορά του Alex Turner, frontman του γκρουπ, ο οποίος υποστηρίζουν ότι υιοθέτησε για άλλη μια φορά (μετά τη συναυλία τους στο Glastonbury τον Ιούνιο) την προφορά του Elvis Presley κατά τη διάρκεια παρουσίασης των τραγουδιών.

Μετά τα ‘Old Yellow Bricks’ και ‘Brick By Brick’, ο Turner σχολίασε ότι η μπάντα έχει “τόσα πολλά τραγούδια για τα τούβλα” ενώ ενθάρρυνε το κοινό να κουνιέται την ώρα που παιζόταν το ‘Pretty Visitors’.

Το συγκρότημα συνόδεψαν στη σκηνή οι Drenge, Miles Kane και Bill Ryder.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Bill Ryder-Jones έπαιξε κιθάρα στο ‘Fireside‘ και ο Miles Kane ανέβηκε στη σκηνή για το‘505’. Και στις δύο εμφανίσεις, ο Turner άφησε κάτω την κιθάρα του και τραγούδησε ως ένας μοναχικός frontman. Εξάλλου, όπως είχε πει πρόσφατα στο NME: “Δεν έχω πολύ όρεξη να παίζω κιθάρα αυτό το διάστημα, έτσι προσπαθώ να κάνω τους άλλους να το κάνουν”.

Οι Arctic Monkeys έπαιξαν τα εξής τραγούδια:

‘Do I Wanna Know?’

‘Brianstorm’

‘Dancing Shoes’

‘Don’t Sit Down Cause I’ve Moved Your Chair’

‘Teddy Picker’

‘Crying Lightning’

‘Snap Out Of It’

‘Brick By Brick’

‘Old Yellow Bricks’

‘Fireside’

‘Arabella’

‘Pretty Visitors’

‘I Bet You Look Good On The Dancefloor’

‘One For The Road’

‘Cornerstone’

‘Fluorescent Adolescent’

‘Why’d You Only Call Me When You’re High?’

‘Suck It And See’

‘505’

Arctic Monkeys – iTunes Festival 2013 

 

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης