Η δισκογραφική επιστροφή της Celine Dion ακούγεται σαν ένα από τα πιο χαρμόσυνα δισκογραφικά νέα μέσα στα αυτιά μου.

Πέντε χρόνια μετά την τελευταία αγγλόφωνη κυκλοφορία του πολυπλατινένιου album «Taking Chances», η τραγουδίστρια με μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες στο ενεργητικό της, επιστρέφει δριμύτερη και πολύ ανανεωμένη. Το νέο της album θα ονομάζεται «Love Me Back To Life» και θα περιλαμβάνει νέα τραγούδια μαζί με κάποιες διασκευές. Το πρώτο single του album θα είναι το ομότιτλο με την υπογραφή της Sia Furler, ενώ η 11η αγγλόφωνη δισκογραφική κυκλοφορία αναμένεται στις 22 Οκτωβρίου από την Columbia/ Sony Music Entertainment. Στο album θα δούμε παραγωγές των Emanuel Kiriakou, Babyface, Daniel Merriweather, Eg White, Dana Parish, Diane Warren και πολλοί άλλοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο album της “Taking Chances” πούλησε πάνω από 3.1 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως το 2007, ενώ σκαρφάλωσε στις υψηλότερες θέσεις των charts σε αρκετές χώρες, συμπεριλαμβανομένου και του Καναδά που χτύπησε κορυφή. Βέβαια πέρσι είχαμε την χαρά να ακούσουμε και το νέο της γαλλόφωνο album «Sans Attendre», όπου μας συγκίνησε με το πρώτο τραγούδι του δίσκου «Parler A Mon Pere», που ήταν γραμμένο για τον πατέρα της, τον οποίο έχασε τον Νοέμβριο του 2003. Η τραγουδίστρια είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη της, ότι ο πατέρας της ήταν ο μεγαλύτερος θαυμαστής της, τον σκέφτεται κάθε μέρα, ενώ ξέρει ότι πάντα μαζί της. Το album γενικά είχε πολύ προσωπικό χαρακτήρα, ενώ πούλησε πάνω από 1.230.000 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Τα λόγια είναι περιττά, η τραγουδίστρια επιστρέφει, ενώ μπορούμε να ακούσουμε την demo version του “Love Me Back To Life”.

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης