Πριν από λίγο και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter, η Kylie Minogue αποκάλυψε ότι θα είναι κριτής στο βρετανικό talent show ‘The Voice UK’!

Έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι οι Tom Jones και Will.i.am πρόκειται να επιστρέψουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Kylie – με πωλήσεις παγκοσμίως άνω των 68 εκατομμυρίων – δήλωσε πολύ ενθουσιασμένη που θα γίνει «προπονήτρια» στο ‘The Voice’.

“Λατρεύω το concept του show και έχω παρακολουθήσει και τους δύο κύκλους φανατικά. Η αναζήτηση για νέα ταλέντα είναι σημαντική πτυχή της μουσικής βιομηχανίας και η εκπομπή αυτή δίνει σε όλους μας ένα ρόλο να διαδραματίσουμε σε αυτό.”

Σε ερώτηση αν θα είναι ανταγωνιστική, απάντησε «Πιο πολύ απ’ ότι φαντάζεστε, γι’ αυτό προσέξτε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για τη συνεργασία του με την Kylie, ο Will.i.am είπε: “ενώ θα μου λείψουν οι Danny και Jessie, είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω για τον τρίτο κύκλο και που θα δουλέψω με την Kylie και τον Tom. Μαζί θα ενωθούμε και θα φέρουμε νέα ενέργεια και ιδέες στο show.”

Ο Tom Jones, πρόσθεσε: “Πραγματικά ανυπομονώ για τον 3ο κύκλο του ‘The Voice’ και παρ’ όλο που θα μου λείψουν η Jessie και ο Danny, η Kylie και ο τέταρτος προπονητής είναι μια πολύ ευπρόσδκετη προσθήκη στο line-up.”

Το όνομα αυτού που θα αντικαταστήσει τον frontman των The Script, Danny O’Donoghue, θα ανακοινωθεί σύντομα.

Kylie Minogue twitter

 

Kylie Minogue- Can’t Get You Out Of My Head

Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης