Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Στικούδη μιλάει για τα όχι και τόσο καλά σχόλια που γράφουν ή λένε για την ίδια, τόσο για τα video clip της όσο και για τα τραγούδια της. Όπως τονίζει η ίδια δεν είναι εύκολο να αρέσεις σε όλους και αν δεν υπάρχουν τα αρνητικά σχόλια σημαίνει κάτι δεν έκανε καλά. Είπε:

«Ζούμε σε μια μικρή χώρα. Ό,τι πεις, ό,τι κάνεις, μαθαίνεται. Δεν με επηρεάζει η γνώμη των άλλων. Από την άλλη, δεν είναι μαζοχισμός, απλά θεωρώ ότι αν κάτω από ένα βίντεό μου δεν υπάρχουν dislikes και βρισίδια, κάτι δεν έχω κάνει σωστά. Το να κάνεις ένα πέρασμα από την παρουσίαση και το μόντελινγκ στο τραγούδι δεν ήταν εύκολο. Νιώθω ευγνώμων που έσπασα αυτόν τον τοίχο. Σε όποιους αρέσω, λοιπόν… Για τους άλλους δεν θα μπορέσω. Καλή καρδιά!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ, για τα χρήματα που βγάζει από αυτή την δουλειά δηλώνει:

«Αν με ενδιέφερε να γίνω πλούσια και το τραγούδι μόνο για να βγάλω χρήματα, θα τραγουδούσα λαϊκά, ειδικά αυτήν την περίοδο».

Tέλος, αποκαλύπτει στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly, ότι όταν ήταν στο μόντελιγκ της έλεγαν να τρώει μόνο τσίχλες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Λόγω του πρωταθλητισμού, δεν μπορούσα να ζήσω χωρίς να φάω. Στον συγκεκριμένο χώρο υπήρχε μια πίεση όσον αφορά το να μην τρως. […] Σε ένα πολύ μεγάλο πρακτορείο της Αθήνας, γνωστή booker, μου είπε: “Θα τρως μόνο τσίχλες”. Γέλασα πάρα πολύ. Αυτός ήταν ο λόγος που έκανα μόνο έξι μήνες μόντελινγκ. Δεν ήθελα να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία. Δεν ήθελα να χάσω τις καμπύλες μου. Δέχθηκα πίεση και φυσικά απορρίψεις. Το πρότυπο του ανορεξικού κοριτσιού, όμως, είναι πολύ τεράστιο λάθος. Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και πρέπει να νιώθει καλά με το σώμα της».
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης