Για αυτό και άλλα πολλά μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τονίζει πως στην αρχή της καριέρας του μια δισκογραφική εταιρία δεν πίστεψε σε αυτόν γι αυτό και έκανε σιγά σιγά βήματα. Επίσης, απάντησε και σε όσους λένε ότι η φωνή του μοιάζει με αυτήν του Αντώνη Ρέμου. Είπε:

«Ο Αντώνης είναι ένας άνθρωπος με μια σπουδαία καριέρα, φανταστικά τραγούδια. Τον θαύμαζα από μικρός και είναι αξιοζήλευτη η πορεία του. Τώρα μπορώ να πω ότι είναι ένας από τους ανθρώπους που έβλεπα από μικρός και μου άρεσε η πορεία τους. Εγώ έκανα ένα μουσικό ξεκίνημα με τον Γιώργο Θεοφάνους – που έχει δώσει πολλά τραγούδια και σπουδαία στον Αντώνη, αλλά δεν ακούω κάτι παρόμοιο στη φωνή μου με τον Αντώνη»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και συνεχίζει:

«Πέρασα από πολλά σκαλοπάτια και δυσκολίες στο επαγγελματικά του. Αν τα είχαμε όλα έτοιμα, θα ήμασταν όλοι τυχεροί. Στην αρχή ήμουν σε μια εταιρία που δεν με πίστευε και πολύ. Είχα κάνει ένα single τότε, αλλά πλέον είμαι στην Cobalt και πιστεύω ότι θα κάνουμε πολλά πράγματα μαζί»

Τέλος, στην εκπομπή μίλησε και ο πάτερ Νεόφυτος ,Ηγούμενος της Μονής Φανερωμένης Λευκάδος με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό τραγουδιστή. Όπως είπε πάει συχνά στο μοναστήρι για να προσευχηθεί και να ζητήσει την βοήθεια του Θεού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε την εμφάνιση του εδώ:

&feature=player_embedded

 

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης